CONTACTAR

GRUPMACH

Grupmach compta amb un aval professional de més de 75 anys de permanència en el sector, dedicada exclusivament a l’estudi i cobertura de tota classe de riscos per a empreses, professionals i particulars.

Durant aquests anys, la nostra empresa ha anat evolucionant i acumulant l’experiència i els coneixements necessaris per oferir en tot moment un servei altament especialitzat en la mediació i custòdia de les pòlisses que ens han confiat els nostres clients. Per garantir-los la major tranquil·litat.

Grupmach no pertany ni forma part directa o indirecta de cap entitat financera, o d’una altra índole que pugui condicionar-nos en l’elecció de l’entitat asseguradora o modalitat més d’acord amb els interessos dels nostres clients. Seleccionem l’opció idònia per a cada proposta d’assegurança entre les millors ofertes existents. Amb total llibertat.

Vam contractar assegurances en tots els rams i emetem directament pòlisses i suplements mitjançant connexió telemàtica amb les entitats asseguradores. Cobrim riscos en tot el Món amb programes internacionals o mitjançant corredors col·laboradors. A més tramitem els sinistres, realitzant el seu seguiment fins a la seva resolució. Tot a la seva mida.

PREGUNTES SOBRE ELS NOSTRES SERVEIS?

CONTACTAR

GLOBAL CHALLENGE. WORLD CLASS RESPONSE.

OUR PEOPLE, PRACTICE AREAS & PUBLICATIONS

OUR PEOPLE

OUR PRACTICE AREAS

OUR PUBLICATIONS

SECTORS DELS NOSTRES CLIENTS.

VEURE MÉS SECTORS

TREBALLEM JUNTS

Treballem amb un equip professional líder en el seu sector, és el que ens diferencia dels altres. Anem a treballar junts!

CONTACTAR