GRUPMACH

Grupmach compta amb un aval professional de més de 75 anys de permanència en el sector, dedicada exclusivament a l’estudi i cobertura de tota classe de riscos per a empreses, professionals i particulars.

Durant aquests anys, la nostra empresa ha anat evolucionant i acumulant l’experiència i els coneixements necessaris per oferir en tot moment un servei altament especialitzat en la mediació i custòdia de les pòlisses que ens han confiat els nostres clients. Per garantir-los la major tranquil·litat.

Grupmach no pertany ni forma part directa o indirecta de cap entitat financera, o d’una altra índole que pugui condicionar-nos en l’elecció de l’entitat asseguradora o modalitat més d’acord amb els interessos dels nostres clients. Seleccionem l’opció idònia per a cada proposta d’assegurança entre les millors ofertes existents. Amb total llibertat.

Vam contractar assegurances en tots els rams i emetem directament pòlisses i suplements mitjançant connexió telemàtica amb les entitats asseguradores. Cobrim riscos en tot el Món amb programes internacionals o mitjançant corredors col·laboradors. A més tramitem els sinistres, realitzant el seu seguiment fins a la seva resolució. Tot a la seva mida.

PREGUNTES SOBRE ELS NOSTRES SERVEIS?

GLOBAL CHALLENGE. WORLD CLASS RESPONSE.

OUR PEOPLE, PRACTICE AREAS & PUBLICATIONS

OUR PEOPLE

OUR PRACTICE AREAS

OUR PUBLICATIONS

TREBALLEM JUNTS

Treballem amb un equip professional líder en el seu sector, és el que ens diferencia dels altres. Anem a treballar junts!